Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Christina Aguilera mogelijk in CSI: New York

Christina Aguilera is in gesprek over een rolletje in CSI: New York. Naar verluidt verschijnt ze in februari in een aflevering over vrouwenmishandeling.

Christina Aguilera is in onderhandeling over een rolletje in de hitserie CSI: New York. Dat melden verschillende Amerikaanse media woensdag. Aguilera is een fan van de show en de producenten willen haar graag hebben. Naar verluidt verschijnt de zangeres in februari in een aflevering over vrouwenmishandeling, waar ze in het echte leven tegen ijvert.

Over de invulling van haar rol is verder nog niets bekend. Wel is bekend dat ze niet zichzelf speelt in de aflevering, zoals vaak gebeurt met gastoptredens van sterren.

De 25-jarige Aguilera heeft weinig serieuze acteerervaring. Wel is ze regelmatig te horen op soundtracks van film, zoals ‘Moulin rouge’, ‘What women want’ en ‘Spanglish’. In de bewuste aflevering van CSI zal haar muziek ook te horen zijn.

CSI, wat staat voor Crime Scene Investigation, gaat over forensische teams van de politie in New York, Las Vegas en Miami. De reeksen worden in Nederland uitgezonden op RTL 4 en 5.

[Novum]