Search
Close this search box.

Dochter prins Albert is al echte prinses

Zoals het een echte prinses betaamt, zet Jazmin Grace Grimaldi zich in voor het goede doel. Ze is op Fiji om zich in te zetten voor beter onderwijs.

(Novum/AP) – Zoals het een prinses betaamt, zet Jazmin Grace Grimaldi zich in voor het goede doel. De 14-jarige dochter van prins Albert II van Monaco, wier bestaan een halfjaar geleden door haar vader werd erkend, brengt donderdag een bezoek aan de eilandengroep Fiji, om zich in te zetten voor beter onderwijs.

In juni raakte prins Albert in opspraak toen aan het licht kwam dat hij opnieuw een onwettig kind had erkend. Zijn dochter bleek te zijn voortgekomen uit een affaire met de Amerikaanse Tamara Rotolo. Een jaar eerder erkende de prins al de toen 4-jarige Alexandre, die geboren werd uit een verhouding met een vrouw uit Togo.

Jazmin Grace, die haar tweede naam ontleent aan oma Grace Kelly, werd kort na de erkenning naar Monaco gevlogen voor een ontmoeting met haar vader. Inmiddels heeft ze een charitatieve instelling, Jazmin Fund, en een bijbehorende website. Mogelijk laat ze haar opmerkelijke verhaal verfilmen.

[Novum]