Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Drankgebruik McCartney ingezet in strijd voogdij’

Heather Mills is van plan nog zwaarder geschut in te zetten tegen Paul McCartney. Mills zou hem beschuldigen van dronkenschap toen hij op hun dochtertje lette.

Heather Mills is van plan nog zwaarder geschut in te zetten in de strijd met Paul McCartney om de voogdij van hun dochtertje Beatrice. Dat schrijft News of the World. Volgens de Britse krant wil Mills de ex-Beatle beschuldigen van dronkenschap toen hij op Beatrice lette. Het vroegere model zou bij haar advocaten een verklaring hebben afgelegd over het incident, maar deze bewaren voor het juiste moment.

Heather wil niet alleen de voogdij over de 3-jarige Beatrice. Volgens een eerder bericht in de Britse roddelpers is ze van plan tachtig miljoen Britse pond (120 miljoen euro) over te houden aan haar scheiding van de steenrijke popster.

Nadat de 64-jarige McCartney en de 38-jarige Mills in mei aankondigden uit elkaar te gaan na vier jaar huwelijk, barstte een mediaspektakel los. Volgens de roddelpers beschuldigde Mills McCartney van mishandeling. Verder kwam haar verleden als pornomodel boven water.

[Novum]