Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Eminem kwaad op Mariah Carey

Eminem is kwaad op Mariah Carey, omdat de popdiva zou hebben ontkend dat zij een relatie hebben gehad. Het stel zou ongeveer zeven maanden samen zijn geweest.

Eminem is kwaad op Mariah Carey, omdat de popdiva zou hebben ontkend dat zij een relatie hebben gehad. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De 34-jarige rapper uitte zijn woede in een interview op een Amerikaanse radiozender. “Ik zal nooit haar talent ontkennen, maar dat zij ontkent dat wij iets hadden vind ik slecht.”

Eerder verkondigde Eminem op zijn zender Shade 45 dat hij ongeveer zes à zeven maanden de lakens heeft gedeeld met de 36-jarige Mariah. De geliefden gingen uit elkaar, omdat hun persoonlijkheden te verschillend zouden zijn. “Zij is een diva en ik ben geloof ik een beetje gewoner.”

Eminem en Mariah ontmoetten elkaar in 2001 om een mogelijke samenwerking te bespreken. Vervolgens kregen zij een relatie. De blanke rapper gaf toe dat zij elkaar vaak zagen, maar Mimi vertelde een ander verhaal. “Ik denk dat we in totaal vier keer samen zijn geweest. Ik beschouw dat niet als een relatie”, zei ze tijdens een uitzending van Larry King Live.

[Novum]