Search
Close this search box.

Entertainment Live voorlopig van de buis

Entertainment Live stopt. Op 15 december presenteert Evert Santegoeds de voorlopig laatste aflevering van het showbizzprogramma.

Entertainment Live stopt. Op 15 december presenteert Evert Santegoeds de voorlopig laatste aflevering van het showbizzprogramma. Binnenkort vindt er een evaluatie plaats waarin wordt bepaald of de zender doorgaat met het maken van de show, zegt Talpa-zegsman Maarten van Rooijen. John de Mol is daarbij aanwezig.

De makers van Entertainment Live worden zo mogelijk ondergebracht op redacties van andere programma’s. Omdat van tevoren al vaststond dat de show in december met winterslaap zou gaan, lopen de meeste contracten ten einde.

RTL Boulevard meldde eerder al dat het de show zou stoppen omdat de kijkcijfers laag zijn. Het bericht werd toen door Santegoeds ontkend. Dagelijks schakelen er gemiddeld vijftigduizend mensen in op het programma.

[Novum]