Zoeken
Sluit dit zoekvak.

George Clooney meest sexy man ter wereld

George Clooney is de meest sexy man ter wereld. De acteur heeft deze titel voor de tweede keer toegekend gekregen door het Amerikaanse tijdschrift People.

George Clooney is de meest sexy man ter wereld. De acteur kreeg deze titel toegekend door het Amerikaanse tijdschrift People. Het is de tweede keer dat Clooney tot meest sexy man wordt uitgeroepen. In 1997 viel deze eer hem ook al te beurt.

“Brad Pitt zal wel jaloers zijn”, was de reactie van de 45-jarige acteur. Zijn goede vriend Brad was tot nu toe de enige ster die twee keer tot meest sexy man was verkozen.”De druk die deze titel met zich meebrengt is natuurlijk wel heel groot”, grapte hij verder in een reactie in het blad. “Je wordt geacht op talloze evenementen te verschijnen en het is best gênant dat je dan steeds die sjerp moet dragen.”

Over wat hij zelf sexy vindt, is de acteur wat serieuzer. “Ik weet dat het cliché is, maar ik vind humor het allerbelangrijkste.” Een vrouw moet volgens Clooney ook humor hebben om het met hem uit te houden. “Ze moet zeker de lol kunnen inzien van het leven dat ik leid.”

George Clooney was begin jaren negentig getrouwd met de actrice Talia Balsam. Hij heeft verder relaties gehad met onder anderen Renée Zellweger en model Lisa Snowdon.

[Novum]