Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gordon trekt ruim 100.000 kijkers

Ruim 100.000 mensen hebben naar de nieuwe docusoap met zanger Gordon gekeken. Ongeveer 118 duizend Nederlanders stemden zaterdag af op Gordon in de Mode.

Iets meer dan honderdduizend mensen hebben naar de nieuwe docusoap met zanger Gordon gekeken. Ongeveer 118 duizend Nederlanders stemden zaterdag om 20.30 uur af op Gordon in de Mode. Kijkcijferhits waren X Factor met ongeveer 1,8 miljoen kijkers en Mooi! Weer De Leeuw met ongeveer 1,6 miljoen kijkers. Meer dan 1,1 miljoen mensen keken naar de eerste aflevering van de laatste serie van Sonja, waarin Sonja Barend terugkijkt op vijftig jaar televisie.

In de docusoap van Gordon wordt getoond hoe de 38-jarige volkszangerde kledinglijn heeft opgezet die hij maandag heeft gepresenteerd. De lijn By Gordon bestaat uit schoenen, riemen, colberts, jacks, spijkerbroeken, T-shirts en overhemden. Ook heeft hij een eigen sieradenlijn. Het tweede en laatste deel van Gordon in de Mode wordt zaterdag uitgezonden op Talpa. Eerder was de blonde krullenbol te zien in Joling & Gordon over de Vloer.

[Novum]