Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Heleen van Royen onthult cover Playboy

Heleen en Ton van Royen hebben woensdag de cover onthuld van de Playboy waarin ze samen te bewonderen zijn. Het blad ligt vrijdag in de winkels.

Heleen en Ton van Royen hebben woensdag de cover onthuld van de Playboy waarin ze samen te bewonderen zijn. “Ik vond het heerlijk om naakt te poseren”, zei de schorre Heleen. “Het liefst was ik vandaag ook naakt naar deze onthulling gekomen, want ik ben nou eenmaal een enorme exhibitionist.” De schrijfster voegde daaraan toe dat ze superblij is met het resultaat en dat er maar weinig aan de foto’s is geretoucheerd. “What you see is what you get.”

Het idee voor de pose waarin Ton en Heleen te zien zijn is ontstaan tijdens een vrijpartij, vertelde Heleen. “Dit zou toch mooi zijn voor de Playboy, zei ik tegen Ton. Tijdens de shoot hebben we het voortgezet.” Heleen en Ton, die tegenwoordig in Portugal wonen, staan op twee van de dertien foto’s samen.

Dat ze een dochter van bijna 14 en een zoon van 10 hebben, weerhield Ton en Heleen er niet van poedelnaakt in het blad te gaan staan. “Onze dochter was er niet blij mee”, gaf Ton toe. “Maar pubers zijn heel opportunistisch. Toen ze hoorde dat ze mee mocht naar Ibiza vond ze het weer prima. En onze zoon Sam vindt het geweldig en wil de Playboy zelfs mee naar school nemen.”

De 41-jarige Heleen is de eerste schrijfster die in de Playboy staat. “Ze is dan ook bijzonder talentvol, aardig, beroemd en aantrekkelijk”, zei hoofdredacteur Jan Heemskerk. “En nee, ik doe geen uitspraken over wat ze ervoor heeft gekregen. Maar het was iets met heel veel nullen.”

Wat blijft er voor Heemskerk nog te wensen over, nu ook Heleen zich heeft laten overhalen uit de kleren te gaan. “Linda de Mol”, zuchtte hij. “Als Linda het doet, kan ik gelukkig sterven.”

De Playboy met Heleen van Royen op de cover ligt vrijdag in de winkels.

[Novum]