Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kylie Minogue moet Bono teleurstellen

Kylie Minogue moest maandag een gastoptreden bij U2 afzeggen wegens vermoeidheid. Ze gaf dit weekend haar eerste concerten nadat ze herstelde van borstkanker.

Kylie Minogue heeft maandag een gastoptreden bij U2 in Sydney afgezegd wegens vermoeidheid. Dat meldt de Britse boulevardkrant The Sun. De zangeres gaf dit weekeinde haar eerste concerten sinds vorig jaar mei borstkanker bij haar werd geconstateerd.

Kylie zou optreden met U2 om zanger Bono te bedanken voor zijn gastoptreden bij haar show van zondag in Sydney. Maar ze was na haar twee concerten van het weekeinde te moe om haar gezicht te laten zien bij het concert van de Ierse rockers.

De zangeres was toch een beetje aanwezig bij het U2-concert in de Australische stad. Bono zong als eerbetoon aan de 38-jarige zangeres een stukje van haar nummer ‘Can’t get you out of my head’.

[Novum]