Search
Close this search box.

‘Madonna en David bezoeken zieke opa’

Madonna wil haar geadopteerde zoon David binnenkort introduceren bij zijn nieuwe opa. Dat meldt The Sun. Het tripje zal echter niet alleen maar vreugdevol zijn.

Madonna wil haar geadopteerde zoontje David binnenkort voorstellen aan zijn nieuwe opa. Dat meldt de Britse krant The Sun. Het tripje naar Amerika zal echter niet alleen maar vreugdevol zijn. De vader van de diva zou darmkanker hebben en chemotherapie krijgen.

De ziekte van de van oorsprong Italiaanse Tony Ciccone komt naar buiten terwijl Madonna veel kritiek krijgt op de adoptie van David uit Malawi. Naast de nieuwe telg wil de ster haar 10-jarige dochter Lourdes en haar 5-jarige zoon Rocco meenemen op ziekenbezoek in het Amerikaanse Michigan.

Een insider zegt dat de patiënt niet in levensgevaar is en dat de behandeling volgens plan verloopt. Wanneer de 48-jarige ster en haar kroost hun vader en opa gaan opzoeken is niet bekend.

[Novum]