Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Milla Jovovich te mager voor zwangerschap

Milla Jovovich kan geen kinderen krijgen omdat ze te dun is. Het 30-jarige model weet dat ze niet zwanger zal worden tot ze van haar strenge dieet afstapt.

Milla Jovovich kan geen kinderen krijgen omdat ze te dun is. Dat zegt het topmodel in het Britse tijdschrift Grazia. “Ik zou heel graag een baby willen, maar mijn lichaam staat het nu niet toe dat ik zwanger word.”

Het 30-jarige model en actrice weet dat ze niet zwanger zal worden tot ze van haar strenge dieet en levensstijl afstapt. “Ik moet een jaar vrij nemen, films kijken en lekker eten. Dan gaat het echt wel gebeuren”, zegt ze. “Als ik een paar maanden thuis ben, word ik vast opeens gezonder en vijf kilo zwaarder.” Het is niet bekend of Jovovich momenteel een relatie heeft.

[Novum]