Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Talpa niet bang voor Pauw & Witteman

De eerste aflevering van het praatprogramma ‘Het land van Maas en Geel’ wordt maandag uitgezonden. Talpa is niet bang voor de concurrentie van Pauw & Witteman.

De eerste aflevering van het langverwachte praatprogramma ‘Het land van Maas en Geel’ wordt maandag uitgezonden. Talpa is niet bang voor de harde concurrentie op de late avond.

Op Nederland 1 wordt de vooral op een hoger opgeleid publiek gerichte talkshow Pauw & Witteman vanaf 23.00 uur uitgezonden. RTL 5 brengt rond 22.30 uur de show van de grofgebekte Robert Jensen. “Het grote gebied daartussen kunnen we mooi invullen”, zegt een woordvoerder van Talpa. “We gaan ons er met veel plezier in vechten.”

In de eerste aflevering hebben Cees Geel en Bridget Maasland VVD-lijsttrekker Mark Rutte en Viva-hoofdredacteur Karin van Gilst te gast. Ook worden filmpjes getoond over minister voor Vreemdelingenzaken Rita Verdonk en Marco Pastors, lijsttrekker van EénNL. Geel en Maasland bepalen samen met hun redactie de inhoud van het dagelijkse programma.

[Novum]