Search
Close this search box.

Tanja Jess in kussengevecht voor Amnesty

Tanja Jess doet maandag mee aan een kussengevecht voor het muziekinitiatief Make Some Noise van Amnesty. Het gevecht wordt opgenomen voor de clip van dj Emjay.

Tanja Jess doet maandag mee aan een kussengevecht voor het goede doel. De opnamen van het gevecht zijn bedoeld voor de videoclip van het nummer ‘Power to the people’ van dj Emjay, waarmee hij deel uitmaakt van het wereldwijde muziekinitiatief Make Some Noise van Amnesty International. Met het initiatief vragen muzikanten aandacht voor de wereldwijde schending van de mensenrechten. Ook Lama Ruben Nicolai verleent zijn medewerking.

Make Some Noise is ontstaan nadat Yoko Ono de rechten van de songteksten van John Lennon aan Amnesty schonk. In Nederland verloopt met project in samenwerking met 3FM. De komende maanden lanceert de radiozender verschillende nummers, waaraan een verhaal wordt gekoppeld over de gevolgen van discriminatie in Europa.

Door de nummers te downloaden steunen muziekliefhebbers de organisatie. Onder meer Racoon, Black Eyed Peas, Snow Patrol, The Cure en Maroon 5 doen aan het project mee.

[Novum]