Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tom en Katie op huwelijksreis naar Malediven

Hollywoodsterren Tom Cruise en Katie Holmes zijn voor hun huwelijksreis vertrokken naar de Malediven. Zaterdagavond trouwden ze in het Italiaanse Bracciano.

(Novum/AP) – Hollywoodsterren Tom Cruise en Katie Holmes, die zaterdagavond in het middeleeuwse Italiaanse stadje Bracciano in het huwelijk traden, zijn zondag voor hun huwelijksreis vertrokken naar de Malediven.

Het huwelijk werd voltrokken door een priester van de Scientology-kerk. Cruise is lid van deze omstreden organisatie. Het meest opvallende verschil met andere huwelijksceremonies is dat bij een huwelijk volgens de Scientology-leer bruid en bruidegom elkaar beloven nooit te gaan slapen voordat een conflict is uitgepraat.

Meer dan honderdvijftig familieleden en vrienden waren aanwezig bij de plechtigheid in het vijftiende-eeuwse Odescalchi-kasteel, onder wie Brooke Shields, Richard Gere, Jennifer Lopez, Jim Carrey en Victoria Beckham.

Cruise, die eerder getrouwd is geweest met Nicole Kidman, en Holmes verloofden zich in juni 2005. Ze hebben samen een dochtertje, Suri.

[Novum]