Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tom en Katie zijn een echtpaar

Tom Cruise en Katie Holmes zijn getrouwd. De Hollywood-sterren gaven elkaar zaterdag het ja-woord in het Italiaanse middeleeuwse stadje Bracciano.

Tom Cruise en Katie Holmes zijn getrouwd. De Hollywood-sterren gaven elkaar zaterdag het ja-woord in het Italiaanse middeleeuwse stadje Bracciano. De plechtigheid vond plaats in het vijftiende-eeuwse Odescalchi-kasteel.

Katies trouwjurk was ontworpen door de Italiaan Giorgio Armani. Beroemdheden als Jennifer Lopez, Marc Anthony en Will Smith behoorden tot de genodigden.

De 27-jarige Katie en de 44-jarige Tom hebben ruim een jaar lang een relatie. In april kregen ze een dochtertje, Suri.

De wereldpers was zaterdag naar het Italiaanse plaatsje afgereisd, waar veel politie aanwezig was. Voertuigen werden van het kasteel weggehouden. Tieners probeerden een glimp van Tom en Katie op te vangen. Restaurants speelden op de bruiloft in met een ‘Top gun’-menu en een ‘Tom e Kat’-gerecht.

[Novum]