Miljoenenpubliek voor ‘All you need is love’

De speciale kerstaflevering van ‘All you need is love’ heeft zondag ruim twee miljoen kijkers getrokken. De show was het best bekeken programma van kerstavond.

De kerstaflevering van ‘All you need is love’ heeft zondagavond ruim twee miljoen kijkers aan de buis weten te kluisteren. De twee uur durende show, waarin mensen worden herenigd met buitenlandse geliefden, was daarmee het best bekeken programma van de kerstavond.

Zelfs de samenvattingen van de voetbalwedstrijden op Tien trokken niet zoveel kijkers. Het sportprogramma moest genoegen nemen met ruim anderhalf miljoen liefhebbers.

De jaarlijks terugkerende kerstshow van ‘All you need is love’ werd dit jaar voor het eerst uitgezonden bij RTL 4, nadat presentator Robert ten Brink begin dit jaar overstapte van SBS 6. De show werd geopend door de presentatrices Wendy van Dijk, Froukje de Both en Sylvana Simons, die een speciale kerstmedley zongen.

[Novum]