Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aniston en Cox samen in serie

Friends-collega’s Courteney Cox en Jennifer Aniston zijn binnenkort weer samen op tv te zien. Aniston krijgt een gastrol in ‘Dirt’, de nieuwe serie van Cox.

(Novum/AP) – Nu een Friends-reünie er niet meer van lijkt te komen, hebben Courteney Cox en Jennifer Aniston een andere manier gevonden om weer samen te werken. De actrices, die tien seizoenen lang beste vriendinnen speelden in Friends, zijn binnenkort op tv te zien als elkaars vijanden.

Aniston krijgt een gastrol in ‘Dirt’, de nieuwe serie waarin Cox de hoofdrol speelt. In ‘Dirt’, geproduceerd door Cox en haar echtgenoot David Arquette, speelt Courteney de hoofdredactrice van een modeblad. Aniston krijgt de rol van hoofdredactrice van een concurrerend tijdschrift.

Cox en Aniston zijn na het einde van Friends in 2004 altijd vriendinnen gebleven. Ze gaven de afgelopen jaren herhaaldelijk aan wel weer eens te willen samenwerken. Een eenmalige reünieaflevering van Friends leek hen daar de uitgelezen gelegenheid voor. Maar begin december zei Cox niet te verwachten dat een reünie er ooit van zou komen.

[Novum]