Search
Close this search box.

Partner James Brown eist helft villa

De vrouw die zegt de echtgenote te zijn van James Brown eist toegang tot de villa van de soulzanger. Ook claimt ze recht te hebben op de helft van het huis.

(Novum/AP) – De vrouw die zegt de echtgenote te zijn van James Brown eist toegang tot de villa van de overleden soulzanger. Daarnaast zegt ze recht te hebben op de helft van het landgoed. Dat heeft de 37-jarige Tomi Rae Hynie donderdag verklaard in een verzoekschrift aan de rechter.

Hynie, die kort na de dood van Brown uit het huis in South Carolina werd buitengesloten, wil niet in het kapitale pand gaan wonen. Ze zou alleen haar spullen willen ophalen.

In 2001 gaven Hynie en Brown elkaar het jawoord. Volgens advocaten van de soullegende was het huwelijk ongeldig, omdat Hynie nog met een andere man getrouwd zou zijn geweest. De voormalige achtergrondzangeres van Brown ontkent dat.

Brown en Hynie hebben samen een 5-jarige zoon, James Joseph. De jongen en diens moeder worden niet vermeld in het testament van de op 73-jarige leeftijd overleden artiest. Volgens de advocaat van Brown is dat omdat de zanger het document voor de geboorte van zijn zoontje heeft opgesteld.

[Novum]