Zoek
Sluit dit zoekvak.

Artistieke fans kunnen Michael Jackson ontmoeten

Fans van Michael Jackson maken kans hem te ontmoeten. Japanse fans die de mooiste fanmail maken, kunnen een brunch met hem winnen.

(Novum/AP) – Fans van Michael Jackson die gezegend zijn met kunstzinnig talent maken kans hun idool te ontmoeten. De zanger heeft een wedstrijd uitgeschreven voor Japanse fans. Degenen die de mooiste fanmail maken, mogen vrijdag in Tokio brunchen met de popster en vervolgens met hem op de foto. Uit de inzendingen worden drie gelukkigen geselecteerd.

Organisator Broderick Morris vertelt dat Jackson gedurende zijn carrière veel kunstwerken heeft gekregen van fans. “Daar is hij altijd erg blij en vereerd mee geweest. Hij was vaak ook onder de indruk van de kwaliteit van de kunstwerken en zou daarom graag enkele van deze fans ontmoeten.”

Jackson is zondag aangekomen in Japan. Donderdag vindt daar een exclusief feestje plaats, waarbij rijke fans de popster kunnen ontmoeten. De toegangsprijzen voor deze meet-and-greet lopen op tot 2700 euro. Het is nog onduidelijk of de 48-jarige Jacskon ook zal optreden tijdens het feestje.

[Novum]