Search
Close this search box.

Amy Winehouse misdraagt zich in vliegtuig

Amy Winehouse heeft zich de woede van medevliegtuigpassagiers op de hals gehaald. Ze zou zich erg hebben misdragen tijdens een vlucht van Engeland naar Zweden.

Amy Winehouse heeft zich vrijdag de woede van haar medevliegtuigpassagiers op de hals gehaald. De Britse zangeres, bekend van de hit ‘Rehab’, zou zich flink hebben misdragen tijdens een vlucht van Engeland naar Zweden. Dat meldt de Britse krant The Sunday Mirror.

De 23-jarige zangeres en haar man Blake Fielder-Civil, met wie ze vorige maand in het huwelijk trad, zouden medepassagiers in verlegenheid gebracht door hun openbare liefkozingen. De kersverse echtelieden zouden continu aan elkaar hebben gezeten, waarbij Amy op een gegeven moment op haar man klom en ongegeneerd aan zijn geslachtsdeel zat. “Ze hadden praktisch seks”, vertelt een passagier.

Verder zou de zangeres, continu van de businessclass, waar zij en haar man zaten, naar haar bandleden in de economyclass zijn gelopen waarbij ze heel luidruchtig was. Ze zou onder meer door het hele vliegtuig heen naar haar man hebben geroepen dat hij ook bij de band moest komen zitten. Een bron vertelt dat Amy zich heel asociaal gedroeg. “Ze was ontzettend aanwezig en irritant gedurende de hele vlucht.”

[Novum]