Search
Close this search box.

Anny Schilder verkoopt tienduizend boeken

‘Anny en ik’, de autobiografie van Anny Schilder, blijkt een verkoopsucces. In de eerste twee maanden gingen tienduizend exemplaren over de toonbank.

‘Anny en ik’, de autobiografie van Anny Schilder, blijkt een verkoopsucces. Van het boekje gingen in de eerste twee maanden tienduizend exemplaren over de toonbank. Dat maakt uitgeverij TM woensdag bekend.

Inmiddels ligt de vierde druk van de autobiografie in de winkel. Dat het boek niet in de bestsellerlijsten staat, ligt volgens de uitgeverij aan het feit dat veel exemplaren buiten de boekwinkel om werden verkocht. “Voor die lijsten worden alleen boekhandels geraadpleegd”, weet een woordvoerder. “Het boek van Anny lag ook bij veel platenzaken en Volendamse winkels en was ook via het internet te koop.”

‘Anny en ik’ werd in maart gepresenteerd. In het boek vertelt de 48-jarige Schilder over haar tijd als zangeres van de Volendamse band BZN. Ook doet zij een boekje open over haar postnatale depressie, haar verslaving aan slaappillen en haar relaties met ‘foute mannen’, zoals ze het zelf verwoordt.

[Novum]