Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De Zomer Draait Door trekt 1,2 miljoen kijkers

De eerste aflevering van De Zomer Draait Door met Matthijs van Nieuwkerk en Marc-Marie Huijbregts heeft zaterdag 1,2 miljoen kijkers getrokken.

De eerste aflevering van De Zomer Draait Door met Matthijs van Nieuwkerk en Marc-Marie Huijbregts heeft zaterdag 1,2 miljoen kijkers getrokken. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Het wekelijkse programma is de zomervariant van De Wereld Draait Door. Alleen het journaal van 20.00 uur en Dit Was Het Nieuws trokken op de zaterdagavond meer publiek.

De Zomer Draait Door is de komende zes weken te zien bij de Vara op Nederland 1. In de show ontvangen Van Nieuwkerk en Huijbregts gasten die een stempel hebben gedrukt op het nieuws. Zaterdag waren dat BNN-presentator Patrick Lodiers, die sprak over de commotie rondom De Grote Donorshow, en schrijfster Connie Palmen. Zij was uitgenodigd om te spreken over de ophef rondom haar nieuwste boek ‘Lucifer’.

Verder verzorgt cabaretier Eric van Muiswinkel wekelijks een politieke satire en brengen De Jakhalzen reportages.

[Novum]