Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Duitse K3 zakt in hitlijst

Het Duitse zusje van K3 slaat vooralsnog niet aan in het thuisland. De eerste single van Wir 3 is in haar tweede week naar plaats 52 in de hitlijst gezakt.

Het Duitse zusje van de Vlaamse meidengroep K3 slaat vooralsnog niet aan in het thuisland. De eerste single van Wir 3 is in haar tweede week van plaats 46 naar 52 in de Duitse hitparade gezakt. ‘Heyah Mama’ is de Duitstalige versie van het nummer waarmee de Vlaamse Karen, Kristel en Kathleen acht jaar geleden doorbraken.

Het Duitse meidentrio lijkt qua uiterlijk veel op hun Vlaamse collega’s. De 18-jarige roodharige Lina is de Duitse variant van Karen Damen. De 20-jarige Linda heeft net zulke zwarte haren als Kristel Verbeke. En de 23-jarige Vera lijkt sprekend op de blonde Kathleen Aerts.

[Novum]