Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Eddie Murphy doet vaderschapstest

Eddie Murphy heeft DNA afgestaan om te bepalen of hij de vader is van het twee maanden oude dochtertje van Mel B. Dat zegt een woordvoerder van de zangeres.

(Novum/AP) – Eddie Murphy heeft een DNA-test gedaan die moet uitwijzen of hij de vader is van het twee maanden oude dochtertje van Mel B. Dat heeft een woordvoerder van de voormalige Spice Girl gezegd.

De 32-jarige Scary Spice beweert dat de acteur de vader is van het meisje, dat luistert naar de naam Angel Iris Murphy Brown. Op het geboortecertificaat prijkt de naam van de ‘Dreamgirls’-acteur als vader. Murphy ontkent dat hij het kind heeft verwekt.

Murphy en Brown hadden vorig jaar een stormachtige affaire. De acteur gaf in een tv-interview plotseling te kennen gaf dat de relatie over was. Hij vertelde dat hij er zelfs aan twijfelde of hij de vader was van de baby die Mel B verwachtte.

Mel B heeft nog een dochter, de 8-jarige Phoenix Chi. Dat meisje werd geboren uit haar huwelijk met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar, dat in 2000 op de klippen liep.

Eddie Murphy scheidde vorig jaar van zijn vrouw Nicole, met wie hij vijf kinderen heeft. De acteur heeft nu een relatie met filmproducer Tracy Edmonds, de ex-vrouw van zanger Babyface. Vorige maand werd bericht dat Brown iets moois heeft met filmproducent Stephen Belafonte.

[Novum]