Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hans Klok: Carmen was niet goed op de bühne

Hans Klok is zeer te spreken over zijn samenwerking met Pamela Anderson voor zijn goochelshow ‘The beauty of magic’. “Op de bühne was Carmen gewoon niet goed.”

Hans Klok is zeer te spreken over zijn samenwerking met Pamela Anderson voor zijn goochelshow ‘The beauty of magic’. In de eerste instantie zou Carmen Electra zijn assistente zijn, maar zij haakte af omdat ze de trucs van Klok te gevaarlijk vond. De illusionist is er niet rouwig om. “Op de bühne was Carmen gewoon niet goed”, zegt hij in het Algemeen Dagblad.

Electra was aangenomen vanwege het hoge populariteitsgehalte en haar mooie gezicht. Maar wat de 38-jarige Klok betreft is schoonheid niet genoeg om een publiek urenlang te boeien. “Soms is iemand mooi op een foto en blijft er op het podium weinig van dat charisma over.” Klok spreekt vol lof over Anderson. “Pamela is niet alleen een icoon, ze is ook een regelrechte publiciteitsmachine. Ze is puur en intelligent.”

Zaterdag is de première van Kloks trukendoos in Las Vegas.

[Novum]