Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hans Klok geeft zich uit voor hetero

Hans Klok heeft in de radioshow van Howard Stern gezegd dat hij geen homo is. De illusionist maakte er voorheen geen geheim van dat hij op mannen valt.

Hans Klok heeft gezegd dat hij geen homo is in het radioprogramma van Howard Stern. De 38-jarige illusionist, die met assistente Pamela Anderson een show doet in Las Vegas, maakte voorheen geen geheim van zijn geaardheid. Dat meldt RTL Boulevard woensdag.

De Amerikaanse radio-dj Howard Stern, die niet bekend staat om zijn subtiliteit, vroeg Klok op de man af of hij hetero was. “Ja, ik ben hetero”, antwoordde hij. “We hebben zelfs al een paar keer gezoend”, voegde de voormalige Baywatch-ster Anderson eraan toe. Klok zei op het moment geen vriendin te hebben, terwijl hij in werkelijkheid al tijden gelukkig is met zijn vriend Frank.

In RTL Boulevard zei Klok: “De vraag verraste me. Ik ga mezelf niet verloochenen, dus als mij er volgende week weer eens naar gevraagd word, zal ik naar waarheid antwoorden.” Pamela is er volgens Klok van op de hoogte dat hij op mannen valt. “Het klikt heel goed tussen ons.”

Hans Klok staat sinds vorige maand met de voorstelling ‘Faster than magic’ in Las Vegas.

[Novum]