Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Henny Huisman droomt van eigen talkshow

De grootste wens van Henny Huisman is een dagelijkse eigen talkshow. Iedere avond rond 23.00 uur wil hij op de buis, samen met bijvoorbeeld Loretta Schrijver.

De grootste wens van Henny Huisman is een dagelijkse eigen talkshow. “Zo rond elf uur ’s avonds even de dag doornemen samen met Loretta Schrijver bijvoorbeeld”, zegt hij in het tv- magazine Televizier. “Ze is een leuk mens, onderlegd en met veel humor. Zo’n combinatie zou volgens mij wel werken.”

De 55-jarige presentator gooit momenteel hoge ogen met zijn tv-programma ‘Korenslag’ bij de Evangelische Omroep. Wekelijks kijken ruim 700 duizend mensen naar het live-programma waarin in totaal zestien koren strijden om de titel ‘Beste koor van Nederland’. Als het aan Henny ligt, blijft het programma nog een paar seizoenen op de buis. “Het programma krijgt nu pas body”, legt Henny uit. “Nu pas zeggen koren door het land: ‘Hé, dat kunnen wij beter’.”

Volgens Huisman zijn er tal van varianten te bedenken op de huidige formule van zijn wekelijkse muziekshow. “Een ‘Korenslag’ met kerstkoren. Ik zie de kerstbomen al in het decor staan”, zegt de presentator op leeftijd. “Of met bekende Nederlandse groepen voor een goed doel.”

[Novum]