Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Irene Moors en Terence Schreurs in nieuwe film K3

Irene Moors en Terence Schreurs maken hun opwachting in de derde film van het Belgische zangtrio K3. Moors speelt een bazige kokkin en Schreurs een toverfee.

Irene Moors en Terence Schreurs maken hun opwachting in de derde film van het Belgische zangtrio K3. Moors speelt de rol van grappige maar bazige kokkin in de film, die als werktitel ‘K3 3’ heeft. Schreurs neemt de rol van fee Fiorella op zich, een klunzige tovenares. De film is vanaf december te zien in de Nederlandse bioscopen, meldt filmbedrijf Independent Films.

Moors is bekend van het kinderprogramma Telekids, dat zij tien jaar presenteerde. Momenteel presenteert ze samen met haar maatje Carlo Boszhard het programma Live and Cooking. De 31-jarige Schreurs speelde in theaterproducties als ‘Nijntje, de musical’ en ‘The king and I’. Ook was de actrice op het witte doek te zien, onder meer in ‘Loverboy’ en ‘Dood eind’.

De derde K3-film gaat over een knappe prins die vervloekt is door de gemene kattenkoningin. Als de prins voor twaalf uur ’s nachts zijn ware liefde niet kust, dan verandert hij voorgoed in een kat. Dan schiet de fee Fiorella de prins te hulp. Zij denkt dat een van de dames van K3, Karen, Kristel of Kathleen, misschien wel de ware is voor de prins en de vloek kan opheffen.

[Novum]