Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jessica Simpson is Pussycat Doll in slaapkamer

Jessica Simpson is helemaal in de ban van de Pussycat Dolls. De Amerikaanse zangeres imiteert de sexy pasjes van de zwoele meidengroep in haar slaapkamer.

Jessica Simpson is helemaal in de ban van de Pussycat Dolls. De Amerikaanse zangeres imiteert de sexy pasjes van de zwoele meidengroep in haar slaapkamer. Dat zegt ze de Britse krant The Sun.

“Ik vind de manier waarop ze dansen geweldig”, kirt de 26-jarige Simpson. “Ik vind het heerlijk om naar ze te kijken. Ik onthoud de danspasjes en die bewaar ik dan voor intieme momenten in de slaapkamer.”

Tot nu toe hebben de danspasjes van de zangeres niet het beoogde effect: naar verluidt is Simpson weer vrijgezel. Deze week werd bekend dat Jessica en haar vriend, zanger John Mayer, definitief uit elkaar zijn. Eerder was Jessica getrouwd met Nick Lachey.

Jessica brak in 1999 door met het nummer ‘I wanna love you forever’. Behalve als zangeres verdient de blondine de kost als actrice. Vorig jaar speelde ze in de komedie ‘The dukes of Hazzard’ en vorige week kondigde aan deze zomer te beginnen met de opnamen van haar tweede film, ‘Major movie star’.

In Nederland verwierf de Amerikaanse vooral bekendheid door de reallifeserie ‘Newlyweds’, waarin het huwelijkse leven van Jessica en Nick Lachey werd gevolgd.

[Novum]