Search
Close this search box.

Larry Birkhead klaagt advocate aan

Larry Birkhead heeft zijn oud-advocate Debra Opri aangeklaagd voor oplichting. Hij reageert hiermee op de aanklacht die zij tegen hem indiende voor wanbetaling.

Larry Birkhead laat niet over zich heen lopen. Enkele dagen nadat zijn voormalige advocate Debra Opri hem aanklaagde wegens wanbetaling, slaat hij terug. De vader van Dannielynn, de baby van wijlen Anna Nicole Smith, heeft op zijn beurt Opri aangeklaagd omdat ze hem zou hebben opgelicht voor honderdduizenden euro’s. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Opri vertegenwoordigde Birkhead tijdens zijn juridische gevecht om een DNA-test waarmee hij wilde bewijzen de vader te zijn van Dannielynn. Enkele weken voordat Birkhead toestemming kreeg de vaderschapstest uit te laten voeren, en bleek dat hij de verwekker van het 8 maanden oude meisje was, trok de advocate zich terug uit de zaak. Er gingen toen al geruime tijd geruchten over meningsverschillen tussen Opri en Birkhead.

De advocate claimt in een rechtzaak die ze dinsdag tegen Birkhead aanspande dat hun breuk is ontstaan omdat ze ‘honderden uren’ intensief voor Birkhead gewerkt heeft en daar nog geen cent voor heeft gezien. Op zijn beurt claimt Larry nu echter dat Opri had aangeboden hem gratis te verdedigen omdat de zaak haar veel publiciteit op zou leveren.

Vervolgens zou de advocate bijna 650 duizend euro achter hebben gehouden van een tv-deal die ze voor haar cliënt had afgesloten met zender NBC. Dit bedrag, dat Birkhead kreeg omdat hij in verschillende shows van de zender zijn verhaal kwam doen, werd door Opri in een trust gestort waar Larry zelf niet bij kon. Ze zou vervolgens geweigerd hebben hem toegang tot het geld te verschaffen, waarop hij haar ontsloeg.

[Novum]