Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Miljuschka trekt bikini uit voor goede doel

TMF-presentatrice Miljuschka Witzenhausen staat niet voor niets schaars gekleed op de cover van mannenblad FHM. Op de bikini die zij draagt kan worden geboden.

TMF-presentatrice Miljuschka Witzenhausen staat niet voor niets schaars gekleed op de cover van mannenblad FHM. Op de weinig onthullende bikini die haar wulpse vormen omhult, is vanaf woensdag te bieden op veilingsite Speurders.nl. De opbrengst komt ten goede aan Dance 4 Life, een dansevenement van de stichting Stop Aids Now!

Voor de fotoshoot voor het julinummer van de glossy toog de 21-jarige schone met een fotoploeg naar Zuid-Afrika. “We doen daar veel werk, met voorlichting over aids. Dat is wat je er ook vaak over hoort: de nare berichten”, vertelt de ambassadrice van Dance 4 Life. “Maar Kaapstad is óók een heel mooie stad. Sterker nog, ik ga er wonen als ik oud ben.”

Woensdagmiddag stond de teller, na drie biedingen, op vijftig euro. Tot volgende week woensdag kan worden geboden op het door Witzenhausen gedragen kledingstuk.

[Novum]