Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Natasha Bedingfield heeft oogje op prins William

Natasha Bedingfield krijgt vlinders in haar buik van prins William. “Ik vind het een lekker ding en ik heb al eeuwen een oogje op hem”, vertelt ze in The Sun.

Natasha Bedingfield krijgt vlinders in haar buik van de Britse prins William. De 25-jarige zangeres heeft de Britse royal nooit eerder ontmoet, maar zondag treedt ze op tijdens het concert dat William en zijn broer Harry organiseren ter nagedachtenis van hun moeder Diana.

Bedingfield is bloednerveus om William voor het eerst de hand te mogen schudden. “Ik vind William een lekker ding en ik heb al eeuwen een oogje op hem”, vertelt ze in de Britse krant The Sun. “Het enige probleem is dat hij nu vrijgezel is en ik net een vriendje heb.”

De blonde zangeres heeft sinds een jaar een relatie met onroerendgoedhandelaar Matt Robinson, die ze ontmoette toen ze in Amerika aan haar nieuwe album ‘NB’ werkte. De 25-jarige William brak twee maanden geleden met zijn vriendin Kate Middleton.

Bedingfield brak in 2004 door met de single ‘These words’. Haar debuutalbum ‘Unwritten’, dat later dat jaar verscheen, was een groot succes. ‘NB’, het tweede album van de zangeres, verscheen in mei.

[Novum]