Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Oprah Winfrey komt met eigen winkel

Oprah heeft al een tv-programma, een boekenclub en een tijdschrift, maar binnenkort ook een eigen winkel. Het is niet bekend wat daar verkocht gaat worden.

(Novum/AP) – Oprah Winfrey breidt haar imperium uit. Ze heeft al een televisieprogramma, een boekenclub en een tijdschrift, en voegt daar binnenkort een eigen winkel aan toe. Dat maakte een woordvoerder van de talkshowkoningin bekend. Over wat er precies verkocht gaat worden in de winkel, wordt vooralsnog hardnekkig gezwegen.

De boetiek komt vlakbij de Harpo Studios in Chicago te liggen, de plek waar de beroemde Oprah Winfrey Show wordt opgenomen. De zaak, waarvan de bouw al is begonnen, zal ruim vierhonderd vierkante meter beslaan.

Op de website van Oprah kunnen fans al spulletjes kopen als een badhanddoek met de letter ‘O’ erop, of een koffiemok met ‘The Oprah Winfrey Show’ op de zijkant. Of Oprah van plan is dit soort handelswaar ook in haar winkel aan de man te brengen, is onduidelijk. Ook is niet bekend wanneer de winkel zijn deuren opent.

[Novum]