Search
Close this search box.

Paris Hilton laat zich opsluiten

Paris Hilton heeft zich zondagavond laten opsluiten in een gevangenis in LA. Dat verklaart haar advocaat. Eerder op de avond ging ze naar de MTV Movie Awards.

(Novum/AP) – Paris Hilton heeft zich zondagavond laten opsluiten in een gevangenis in Los Angeles. Dat verklaart haar advocaat, die zegt dat de 26-jarige hotelerfgename zich vrijwillig heeft gemeld bij de autoriteiten. De blondine had tot dinsdag om zich bij het gevang aan te geven.

Maar Paris zou Paris niet zijn als ze niet nog op het laatste moment een feestje probeerde mee te pikken. En dus verscheen ze eerder op de avond geheel in stijl op de rode loper van de MTV Movie Awards. Daar sprak ze kort met de hordes journalisten en vertelde ze bang te zijn zich te laten opsluiten, maar ook dat ze er klaar voor is. “Ik probeer sterk te zijn”, zei Paris.

Ook vertelde ze duizenden brieven van over de hele wereld te hebben ontvangen van fans die haar steunen. “Dat inspireert en helpt me enorm. En ik hoop dat ik een voorbeeld ben voor jonge mensen.”

De geruchten dat ze in de gevangenis een voorkeursbehandeling zou krijgen omdat ze beroemd is, werden door Paris in de kiem gesmoord. “Ik had de keuze om naar een gevangenis te gaan waarvoor je kan betalen. Dat heb ik geweigerd omdat ik vind dat de media me anders neerzetten dan hoe ik ben. Door naar deze staatgevangenis te gaan laat ik zien dat ik als ieder ander zal worden behandeld. Ik ga mijn tijd uitzitten. Op een eerlijke manier.”

Paris moet een celstraf van 23 dagen uitzitten omdat ze is opgepakt voor rijden zonder rijbewijs. Het papiertje was haar eerder ontnomen wegens rijden onder invloed.

[Novum]