Search
Close this search box.

Paris mag niet in Playboy van haar moeder

De moeder van Paris Hilton houdt haar 25-jarige dochter goed in de gaten. Ze heeft het blonde feestbeest verboden te poseren voor het mannenblad Playboy.

De moeder van Paris Hilton houdt haar 25-jarige dochter goed in de gaten. Kathy Hilton heeft het blonde feestbeest verboden te poseren voor Playboy. Dat vertelde de oprichter van het mannenblad, Hugh Hefner, aan de website van het Amerikaanse televisieprogramma Access Hollywood.

Op de vraag of het geen goed idee zou zijn om Paris Hilton te vragen naakt te poseren, antwoordde de 80-jarige Hefner dat het aanbod al tijden staat. “Maar haar moeder vormt een probleem. Paris mag niet poseren van mama.”

Paris zit momenteel een celstraf uit wegens het rijden zonder bevoegd te zijn. Ze had een rijverbod na een eerdere aanhouding wegens rijden onder invloed. De hotelerfgename komt naar verwachting maandag vrij.

[Novum]