Search
Close this search box.

Paul McCartney geeft gratis concert in New York

Paul McCartney heeft woensdag een exclusief concert gegeven in New York ter promotie van zijn nieuwe album ‘Memory almost full’. Dinsdag kondigde de ex-Beatle het concert aan op zijn website. Via een speciale link op de site wisten zevenhonderd fans een gratis ticket te bemachtigen.

Het geheime concert is de ex-Beatle goed bevallen. “We zouden dit veel vaker moeten doen”, zei hij volgens de Britse omroep BBC tijdens het optreden.

Gedurende het concert in de Highline Ballroom bracht de 64-jarige zanger twintig nummers ten gehore. Hij zong zowel nummers uit de Beatles-tijd als nummers van zijn nieuwe album. ‘Memory almost full’ schopte het in de Amerikaanse Billboard tot de derde plaats. Dit is de hoogste notering voor McCartney in tien jaar. [Radio.NL/Novum]