Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Pete Doherty vergist zich in datum rechtszaak

Pete Doherty, regelmatig voor de rechter, kwam afgelopen week tevergeefs naar een Londense rechtbank. Hij was 4 maanden te vroeg.

Pete Doherty lijkt de tel kwijt te zijn. De zanger, die het afgelopen jaar regelmatig voor de rechter moest verschijnen vanwege zijn drugsgebruik, kwam afgelopen week tevergeefs naar een Londense rechtbank. Hij verscheen dinsdag bij de rechtszaal terwijl hij daar niet verwacht werd. Dat meldt het Britse blad The People.

De volgende zitting waar de zanger van de band Babyshambles zich moet melden, vindt pas op 17 oktober plaats. Tijdens die zitting wordt de voortgang van zijn afkickprogramma bekeken. Dit programma werd hem vorig jaar opgelegd nadat hij drugsbezit had toegegeven.

De 28-jarige rocker heeft zich waarschijnlijk vergist met de opdracht zich in juni te melden op een politiestation in Londen. Hij werd daartoe verzocht nadat hij op borgtocht was vrijgekomen nadat hij vorige maand weer eens met drugs in zijn bezit was opgepakt. Volgens een bron bij de Britse boulevardkrant The People is het niet zo raar dat Pete zich heeft vergist. “Hij moet zoveel data onthouden, dat je het bijna gaat begrijpen.”

[Novum]