Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Peter Beense onwel tijdens optreden

Peter Beense is donderdag tijdens een optreden in Ermelo onwel geworden. De rasechte Amsterdammer kampte met acute maagkrampen en moest zijn optreden afbreken.

Peter Beense is donderdag tijdens een optreden in Ermelo onwel geworden. De Amsterdammer kampte met acute maagkrampen en moest zijn optreden afbreken. “Ik hoop snel weer aan de slag te kunnen”, laat de zieke Beense weten op zijn website.

Maar de goedlachse zanger liet zich de bewuste avond niet uit het veld slaan door zijn ziekte. Later die avond trad hij nog op in het Tien-programma Hollandse Hitmix. Daar kreeg hij uit handen van Roxeanne Hazes het eerste exemplaar van zijn nieuwe album ‘Voor al mijn vrienden’. Het werd de 43-jarige Beense allemaal teveel toen hij van de dochter van zijn grote idool André Hazes de cd mocht ontvangen. Beense moet nu op doktersadvies zijn komende optredens en promotieactiviteiten afzeggen.

De in de Amsterdamse Kinkerbuurt geboren Beense is voorlopig dus even uit de running. Maar in de tussentijd kunnen fans hun hart ophalen bij het café van de zanger op het Rembrandtplein in Amsterdam.

[Novum]