Search
Close this search box.

Presentator Tel Sell gaf foto’s aan Privé

Martijn van de Berg, een presentator van Tel Sell, stuurde de foto’s van het vervuilde huis van Belinda Meuldijk naar Privé. Dat zei hij in RTL Boulevard.

Martijn van de Berg, een presentator van Tel Sell, heeft de gewraakte foto’s van het vervuilde huis van Belinda Meuldijk naar Privé gestuurd. Dat heeft hij woensdag bekend in RTL Boulevard. “Een goede vriendin van de familie De Nijs vroeg me met klem om de foto’s door te spelen”, zei hij.

Eerder deze week werd bekend dat Rob de Nijs, de ex-man van Meuldijk, de kiekjes had gemaakt. Hij stelde maandag dat hij spijt had van zijn daad. Het zou nooit zijn bedoeling zijn geweest dat de foto’s openbaar werden gemaakt. Ook Van de Berg wast zijn handen in onschuld. “Ik heb het idee dat ik gebruikt ben”, zei hij. “Ik heb er nooit over nagedacht wat de gevolgen zouden kunnen zijn.”

De 52-jarige Meuldijk is zeer aangedaan door de kwestie. Vorige week won ze een kort geding dat ze tegen Privé had aangespannen. Het blad plaatste woensdag een rectificatie. De rechter droeg het blad eveneens op bekend te maken wie de foto’s had gemaakt. “Ik heb nu een extra reden om te willen scheiden, als ik al niet genoeg redenen had”, stelde Meuldijk dinsdag in RTL Boulevard.

[Novum]