Search
Close this search box.

Rapper Akon gooit fan van podium

Akon is weer in opspraak geraakt. De rapper, die een meisje zou hebben aangerand tijdens zijn concert, zou zondag een fan van zijn podium hebben gegooid.

Akon is weer in opspraak geraakt. De rapper zou zondag tijdens een optreden een fan hebben gemolesteerd. Op een video die tijdens het concert is gemaakt, en die op de website YouTube staat, is te zien hoe de artiest een fan op zijn schouders neemt en van het podium gooit. Onlangs werd Akon al bekritiseerd omdat hij een 14-jarig meisje aanrandde tijdens een concert. Hij zei niet te hebben geweten dat ze minderjarig was.

Een woordvoerder van de politie in het Amerikaanse plaatsje Fishkill, waar het concert zondag plaatsvond, vertelt aan het tijdschrift People op zoek te zijn naar de jongen. “We willen weten wie die jongen is. We hebben hem nodig om te bepalen of hier sprake is van een misdrijf.”

Het incident zou hebben plaatsgevonden nadat vanuit het publiek een object werd gegooid naar de 25-jarige rapper, die bekend is van het nummer ‘Smack that’. Daarop zou een bewaker de menigte in zijn gelopen, de jongen er uit hebben gehaald en naar het podium hebben gebracht, waarop Akon de fan op zijn schouders nam en terug het publiek ingooide.

[Novum]