Search
Close this search box.

Roberto de Groot speelt hoofdrol in ‘Evita’

Roberto de Groot wordt Juan Perón in de nieuwe Nederlandse musical ‘Evita’. De vrouwelijke hoofdrol wordt gezocht in het Avro-programma Op Zoek Naar Evita.

Roberto de Groot wordt Juan Perón in de nieuwe Nederlandse musical ‘Evita’. Dat heeft Joop van den Ende Theaterproducties bekendgemaakt. De Groot speelde eerder in onder meer ‘Miss Saigon’ en ‘Belle en het beest’. Momenteel is hij te zien als Snorrescha in ‘Cats’.

Naar de vrouwelijke hoofdrolspeelster wordt nog gezocht. Dat gaat via het Avro-programma Op Zoek Naar Evita, dat in het najaar wordt uitgezonden. De kijker mag beslissen wie de beroemde Argentijnse uiteindelijk mag vertolken in de musical.

‘Evita’ gaat op 16 december in première in het Luxor Theater in Rotterdam. De rol van Che Guevara is ook al vergeven: aan Stanley Burleson.

[Novum]