Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Rod Stewart voor derde keer getrouwd

Rod Stewart is zaterdag in Italië in het huwelijksbootje gestapt met Penny Lancaster. Ze gaven elkaar het jawoord in een dorpje bij de badplaats Portofino.

Rod Stewart is zaterdagochtend in Italië in het huwelijksbootje gestapt met Penny Lancaster. Ze gaven elkaar het jawoord in een dorpje bij de badplaats Portofino. Dat heeft Mariagrazia Benazzi, een medewerkster van de gemeente, bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

Volgens Benazzi waren alleen de bruid, de bruidegom en twee getuigen aanwezig bij de ceremonie. Naar verluidt kreeg de bruid een enorme diamanten ring om haar vinger geschoven. Na de plechtigheid, die een halfuur in beslag nam, poseerden de rocker en zijn kersverse vrouw voor fotografen. Vervolgens vertrok het stel naar een jacht, dat versierd was met rode ballonnen.

Het is de derde keer dat Rod Stewart trouwt. De 62-jarige zanger leerde zijn 26 jaar jongere vrouw zeven jaar terug kennen toen hij in scheiding lag met zijn tweede vrouw Rachel Hunter. Het stel heeft een negentien maanden oud zoontje, Alastair. Stewart heeft vijf kinderen uit eerdere relaties.

[Novum]