Sittah geeft wedstrijd zoontje voorrang op huwelijk

Het huwelijk van Sittah gaat niet door. De illusioniste zou 23 september trouwen, maar ze geeft een belangrijke motorcrosswedstrijd van haar zoontje voorrang.

Het huwelijk van Sittah gaat niet door. De illusioniste zou 23 september met haar vriend Hans van Osch in het huwelijksbootje stappen, maar ze geeft een belangrijke motorcrosswedstrijd van hun zoontje voorrang.

De 8-jarige Luke moet uitgerekend op de huwelijksdag een wedstrijd rijden. Hij staat momenteel op de tweede plaats in het landelijk klassement en als hij niet komt opdagen, verliest hij meteen punten, zegt Sittah vrijdag in De Telegraaf.

Hans stelde nog voor het huwelijk door te laten gaan en Luke zijn race te laten rijden, maar daar wilde Sittah niets van weten. “Een huwelijk zonder mijn kinderen stelt voor mij niks voor”, vertelt de voormalige assistente van Hans Klok. De enige optie die overbleef, was het afblazen van de trouwplannen. Het is volgens de krant onduidelijk of er nog een huwelijk komt.

Sittah is tussen 7 juli en 26 augustus drie keer per dag met haar show te zien in attractiepark Duinrell. Vorig jaar werd de blondine in Stockholm uitgeroepen tot wereldkampioen illusionisme.

[Novum]