Search
Close this search box.

Sjors Fröhlich moet het rustiger aan doen

Sjors Fröhlich gaat de komende tijd minder radioprogramma’s presenteren. De 39-jarige presentator heeft dit besloten naar aanleiding van zijn stemproblemen.

Sjors Fröhlich gaat de komende tijd minder radioprogramma’s presenteren. De presentator heeft dit besloten naar aanleiding van zijn stemproblemen. Zijn collega Ghislaine Plag neemt zolang de honneurs waar voor de programma’s Stand.nl en MM-magazine.

Fröhlich licht de situatie toe. “Gelukkig is er niets ernstigs aan de hand met mijn stem. Het oorspronkelijke probleem van een uitgerekte stemband is nu verholpen”, vertelt hij. “Maar ik moet mijn stem nu niet overbelasten, dus daarom doe ik een stapje terug.”

De 39-jarige presentator presenteert de komende tijd nog wel het radioprogramma Cappuccino op Radio 2.

[Novum]