Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Thomas Berge weer vrijgezel

De vrouwelijke fans van volkszanger Thomas Berge kunnen weer opgelucht ademhalen. De 17-jarige zanger heeft een punt achter zijn relatie gezet.

De vrouwelijke fans van volkszanger Thomas Berge kunnen weer opgelucht ademhalen. De 17-jarige zanger is weer vrijgezel. Hij heeft een punt achter de relatie gezet omdat hij geen tijd heeft voor een vriendin. De zanger vindt zijn carrière belangrijker dan zijn liefdesleven, meldt het SBS6-programma Shownieuws.

Eerder deze maand liet hij in een interview met Novum Nieuws weten zijn nieuwe vriendin op een feestje te hebben ontmoet. “Ik ben verliefd”, vertelde Berge. Maar echt serieus leek de liefde niet. “Het is gewoon heel leuk allemaal en naar de toekomst kijk ik niet”, zei hij.

Momenteel is Berge te zien in het programma Toppers Te Paard dat door RNN 7 wordt uitgezonden.

[Novum]