Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Toppers excuseren zich voor slecht geluid

De Toppers bieden de mensen die zaterdag op de tweede ring zaten tijdens hun concert in de Amsterdam ArenA hun excuus aan. Op die plek was het geluid slecht.

De Toppers, René Froger, Gerard Joling en Gordon, bieden de mensen die zaterdag op de tweede ring zaten tijdens hun concert in de Amsterdam ArenA hun excuus aan. De bezoekers waren kort na het begin van de show slachtoffer van een technische storing in het geluidssysteem, waardoor ze een gedeelte van het concert niet goed konden horen.

Omdat na afloop van het concert veel klachten binnenkwamen, reageren de Toppers nu op het incident. “Wij hebben de afgelopen twee concerten ervaren als één groot volksfeest. We hebben echter begrepen dat een deel van de bezoekers niet heeft kunnen genieten van dit volksfeest, hetgeen wij zeer betreuren. De techniek heeft ons blijkbaar een tijdje in de steek gelaten. Samen met de productie zullen wij zoeken naar een passende tegemoetkoming voor deze mensen.”

De organisatie van Toppers in Concert neemt alle klachten serieus en laat weten na afloop van de zes concerten zich te beraden op een oplossing voor de gedupeerde fans. Het laatste concert van de Toppers is op 8 juni.

[Novum]