Search
Close this search box.

Trijntje Oosterhuis in Carré voor Unicef

Trijntje Oosterhuis staat Ivo Niehe bij tijdens een speciale aflevering van de Tros TV Show. Op 22 januari zet hij zich vanuit Carré in voor Unicef.

Trijntje Oosterhuis is een van de artiesten die Ivo Niehe bijstaan tijdens een speciale aflevering van de Tros TV Show. Op 22 januari zet de televisiemaker zich vanuit het Amsterdamse theater Carré in voor het kinderhulpfonds Unicef. Ook Ilse DeLange, Edwin Evers en Berget Lewis zijn van de partij. Dat maakte de Tros dinsdag bekend.

De BN’ers praten met de 61-jarige televisiemaker over hun strijd tegen de wereldwijde aids-problematiek. Zo ging Evers vorig jaar voor Unicef naar Jamaica. Oosterhuis nam een kijkje bij projecten in Sint Petersburg. Andere gasten zijn Paul van Vliet, Anne-Wil Blankers en tennissers Paul Haarhuis en Jacco Eltingh.

[Novum]