Ashton Kutcher geeft modetips

Ashton Kutcher heeft een tip voor de vrouwen. “Als je man iets aantrekt wat je leuk vindt, zeg hem dan dat hij eruitziet als James Bond of Tony Montana.”

(Novum/AP) – Ashton Kutcher heeft gevoel voor mode. Hij is niet te beroerd wat tips te geven. “Als je man eindelijk iets aantrekt wat je leuk vindt, zeg hem dan dat hij eruitziet als James Bond of Tony Montana”, vertelt de 29-jarige acteur in het blad Harper’s Bazaar. “Voor je het weet draagt hij zelfs een smoking naar de bowlingbaan.”

Kutcher trouwde twee jaar geleden met Demi Moore, die immer stijlvol voor de dag komt. Na zijn huwelijk is ook Kutcher nauwelijks te betrappen geweest op een faux pas op het gebied van kleding.

Uit zijn advies blijkt dat Ashton inmiddels zijn plaats kent. “Je moet niet te veel aandacht willen trekken met je accessoires”, adviseert hij de lezeressen. “Zo moet je man er niet flitsender uitzien dan jijzelf. Hij is er slechts om jou nog meer te laten schitteren. Je moet zorgen dat je partner past bij die prachtige nieuwe Balenciaga-tas die je wil meenemen”, geeft hij als tip. “Als je tas bij je outfit past, dan past je man ook bij je.”

Ashton Kutcher werd bekend door het MTV-programma Punk’d. Hij speelde in films als ‘Dude, where’s my car’ en ‘A lot like love’.

[Novum]