Search
Close this search box.

Richard Gere met de billen bloot

Richard Gere is op 58-jarige leeftijd nog steeds tevreden met zijn achterwerk. Voor zijn film ‘The hunting party’ ging hij moeiteloos met de billen bloot.

Richard Gere is op 58-jarige leeftijd nog steeds tevreden met zijn achterwerk. Tijdens opnamen van zijn nieuwe film ‘The hunting party’ weigerde hij een plaatsvervanger zijn werk te laten doen in een scène waarin zijn billen in beeld komen. De acteur ontdeed zich moeiteloos van zijn kleding en ging zelf aan de slag.

Regisseur Richard Shepard zegt tegen de Britse krant The Sun dat hij voor de zekerheid een bilmodel had laten aanrukken. “Maar Richard ging zelf al met de billen bloot.” In ‘The hunting game’, die vanaf volgende maand draait in de Amerikaanse bioscopen, speelt Gere een ex-verslaggever die in Bosnië op jacht gaat naar een oorlogsmisdadiger.

Overigens is het in Hollywood normaal een stand-in naakt- en vrijscènes te laten spelen, al geven niet alle sterren dat toe. Een bekende body double is die van Julia Roberts in ‘Pretty woman’, waarin ook Gere de hoofdrol speelt. Roberts zette een model in voor alle naaktscènes die ze zelf niet aandurfde.

[Novum]