Zoek
Sluit dit zoekvak.

Toni Braxton aangeklaagd door kledingontwerper

Toni Braxton is aangeklaagd door een ontwerper die nog geld van haar zou krijgen. Anthony Franco ontwierp de garderobe voor haar show in Las Vegas.

(Novum/AP) – Toni Braxton is aangeklaagd door een modeontwerper die beweert nog geld van haar te krijgen. Anthony Franco ontwierp de gehele garderobe van de r&b-zangeres voor haar Toni Braxton Revealed-show, waarmee ze al een jaar in het Flamingo Hotel in Las Vegas staat. Hij zou hiervoor elfduizend euro te weinig hebben gekregen.

In de stukken die hij bij de rechtbank indiende, stelt Franco dat hij met Braxton had afgesproken dat hij in totaal ruim 25 duizend euro zou krijgen. De cheque die de zangeres hiervoor uitschreef kon echter niet verzilverd worden omdat zij niet genoeg geld op haar rekening had staan. Uiteindelijk betaalde Braxton hem alsnog veertienduizend euro, maar de resterende elfduizend heeft Franco dus nooit gezien.

De 39-jarige Braxton brak begin jaren negentig door met het nummer ‘Breathe again’. De zangeres, die verder nog hits scoorde als ‘Unbreak my heart’ en ‘Spanish guitar’, speelde ook in Broadway-musicals als ‘Aida’ en ‘Beauty and the Beast’.

[Novum]